::Kerho       ::Rata       ::Ajankohtaista       ::Jäsenet       ::Linkkejä       ::Yhteystiedot       ::Galleria       ::Tulokset


Turun Vinttikoirakerho ry:n Vuoden maastojuoksija säännöt


Voimassa kaudesta 2009 lähtien

1.

Vuoden maastojuoksija valitaan yhden kalenterivuoden Suomessa juostujen SVKL:n virallisten kisojen tai ulkomailla juostujen virallisten KV-kisojen perusteella.

2.

Koiran omistajan tulee olla Turun Vinttikoirakerho ry:n jäsen ja koiran tulee edustaa Turun Vinttikoirakerhoa maastojuoksukilpailuissa.

3.

Jotta koiran tulokset voidaan huomioida omistajan tulee toimittaa ne Turun Vinttikoirakerhon tiedotteesaan julkaisemaan ajankohtaan mennessä, tiedotteessa mainitulle henkilölle.

4.

Mukaan lasketaan koiran viisi (5) parasta tulosta.

5.

Pisteet lasketaan suoraan koiran maastojuoksukilpailussa saamista pisteistä. Yhteenlaskien siis enintään viiden parhaan kilpailun pisteet.

6.

Jos kaksi tai useampi koira päätyy samaan pistemäärään ratkaisee kisojen määrä, pienempi parempi. Jos kisat ovat tasan ratkaisee 1. sijoitusten määrä. Jos 1. sijoituksia ei ole tai niitä on yhtä paljon ratkaisee voitettujen koirien määrä. Jos tämänkin jälkeen ollaan tasoissa ratkaisee arpa.

7.

Palkinnon mukana seuraavaan kansioon merkitään: koiran nimi, rotu, kasvattaja, omistajan nimi, koiran tärkeimmät saavutukset sekä koiran valokuva.

Vinkki: Jos haluat vaihtaa koirasi edustamaa kerhoa ilmoita siitä maastorekisterin ylläpitäjälle
(kts. lisätietoja täältä)


<< Palaa


   © 2015 Turun Vinttikoirakerho ry   - Kaiken materiaalin kopioiminen ilman lupaa kielletty -